20 april 2018
20:00

Essinge IK 1

Referat: Karlbergs BK 3 - Essinge IK 1

Vi blir tillslut 12 spelare till matchen som många väntat på. Vi inleder helt okej, men det syns tidigt att KB anfaller väldigt effektivt. Efter några minuter in i första halvleken så gör KB mål på ett friläge. Vi börjar spela bättre efter det och har några chanser men när det börjar se bra ut så gör KB 2-0 på ett ganska enkelt sätt. Inte långt efter det så görs 3-0, igen små misstag som görs. Spelet är rätt bra från våran sida, men vi kommer inte till avsluten tillräckligt ofta. Andra halvlek så styr vi matchen och KB har väldigt få anfall. Vi spelar bra men kommer ändå inte till riktigt farliga chanser. 4-0 kommer när matchen står och väger lite mellan lagen och det är ett överaskande anfall som gör det. Vi spelar bättre än den förra matchen och det finns mycket vi behöver träna på. Trots resultatet känner jag att vi har något att bygga vidare på. Spelarna börjar vänja sig vid nya formationen, samt 11-manna spelet. Resultatet speglar inte matchbilden. Man får ta med sig det som det positiva.